Prijs voor software
en dienstverlening

Je wil het gehele administratieve proces rond plaatsbeschrijvingen efficiënter maken door te digitaliseren.

 • Laat je de plaatsbeschrijvingen liever uitvoeren door een ervaren externe partner, dan zal de dienstverlening van PB Plus perfect aansluiten op jouw noden.
 • Wens je de plaatsbeschrijvingen intern uit te voeren met behulp van onze werktool, dan zal één van onderstaande abonnementsformules het juiste plan voor jou zijn.

Plaatsbeschrijvingen per jaar

 • <50
 • 50
 • 100
 • 150
 • 200
 • 500
 • >500

Voorgesteld abonnement

Met deze prijs-formule ga je eenvoudig van start Perfect voor bedrijven met een uitgebreid of groeiende verhuurportefeuille Voor grote bedrijven die nood hebben aan een doorgedreven integratie
Betaal per gebruik Professional Plus
€ 109 /maand
of € 100 /maand met jaarlijkse betaling
Persoon met iPad en tas rust zijn hand op de deurklink van de voordeur om binnen te gaan

Prijs voor dienstverlening

We begrijpen als geen ander dat plaatsbeschrijvingen veel tijd in beslag nemen en vaak met een strakke deadline moeten worden uitgevoerd. Daarom bieden we een dienstverlening aan om je hierbij op maat te ondersteunen of volledig te ontzorgen. Zo kan jij je terug volop focussen op jouw kerntaken. Interesse om een prijs op maat te ontvangen?

Persoon voert rechtstaand een telefonisch gesprek
 • “Voor we met PB Plus samenwerkten, gebruikten we een andere software waarbij we zelf de plaatsbeschrijvingen gingen opmaken. Dat was op termijn niet meer houdbaar, we hadden dus een optie nodig die ons die zorgen uit handen kon nemen.” Vooral het inplannen van plaatsbeschrijvingen was voordien vaak een pijnpunt dat Uw Huis graag zag wegvallen: “Op dat vlak zijn onze verwachtingen zeker ingelost.”
  Uw-Huis
  Dienstverlening / Regio Waasland – Klant sinds 2020
 • “We kozen voor de software van PB Plus omdat die super gebruiksvriendelijk is. Niet alleen wijst de applicatie zichzelf uit, hij sluit ook perfect aan bij onze noden. De link die onmiddellijk wordt gelegd tussen foto’s en de ruimte waarin ze werden gemaakt maakt ons werk als uitvoerend expert een stuk gemakkelijker.”
  Setl
  Software / Oost-Vlaanderen – Klant sinds 2020
 • “Ongeveer 4 jaar geleden hebben we plaatsbeschrijvingen bestaande uit cd-roms vol met ongeorganiseerde foto’s, ingeruild voor een samenwerking met PB Plus. Daarbij zocht C-Plus vooral naar een all-in aanpak: intrede, uittrede, sleutels, documenten … Bij PB Plus kon alles via één platform: beter voor de makelaar, beter voor de eigenaar, beter voor de huurder.”
  C-Plus
  Dienstverlening / Regio Gent – Klant sinds 2019
 • De mogelijkheid om te werken met een pay-per-use optie en niet verplicht te moeten kiezen voor een abonnementsformule is mooi meegenomen. “Die optie maakt ons leven echt gemakkelijk. De communicatie verloopt heel vlot, en loopt er al eens iets mis, dan weten we dat we op PB Plus kunnen rekenen om snel tot een oplossing te komen.”
  De Scheldegalm
  Software / Regio Zuidkant Gent – Klant sinds 2020
 • “In het begin was ik toch wat sceptisch. Het is gemakkelijk om te zeggen dat het snel en efficiënt zal zijn – dat zullen we wel zien, dacht ik toen. Maar inderdaad: van de foto’s tot de tekst, we krijgen alles dezelfde dag nog binnen.” Al snel werd dus volop de switch gemaakt. Het verschil was onmiddellijk merkbaar, geeft Laura mee: “Eigenaars met wie we al langere tijd samenwerkten, reageerden verrast dat ze de plaatsbeschrijvingen zo snel mochten ontvangen.”
  C&M
  Dienstverlening / Regio Antwerpen & Zuiderkempen – Klant sinds 2021
PB-Plus
 • Kan ik de software eerst uitproberen?

  Ja, wij voorzien een testperiode waarbij er binnen een termijn van 1 maand 3 plaatsbeschrijvingen worden opgemaakt. Bij de eerste plaatsbeschrijving, gaan we bovendien mee: zo krijg je de kans om alle functies uit te proberen en uit te testen. Of je nu verder gaat met PB Plus, of net beslist dat wij (nog) niet de juiste oplossing zijn voor jou: die eerste 3 plaatsbeschrijvingen zijn volledig kosteloos.
 • Nemen jullie ook de meterstanden op?

  Ja, alle meters worden mee opgenomen in het rapport zodat de meterovername vlot kan gebeuren.
 • Op welke Apple-producten kan ik de software gebruiken?

  PB Plus heeft haar app ontwikkeld voor alle iPad-producten: iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro. Zolang je bij deze producten op de laatste versie van iOS draait, ben je zeker dat je PB Plus kunt gebruiken. Onze software is dus niet geschikt voor iPhone of iPod Touch.
 • Kan ik beroep doen op jullie service, zonder de software te gebruiken?

  Wanneer je beroep doet op onze experts, hoef je de app niet zelf te gebruiken. Zij gaan ter plaatse en ontzorgen je al bij het opmaken van de plaatsbeschrijving. De afgewerkte rapporten worden steeds geüpload op ons overzichtelijk webplatform. We helpen je graag om die digitale tool naadloos te implementeren in jouw werking.

Ontdek hoe je jouw werkproces kunt automatiseren

prijs software