Prijs voor software
en dienstverlening

Je wil het gehele administratieve proces rond plaatsbeschrijvingen efficiënter maken door te digitaliseren.

 • Laat je de plaatsbeschrijvingen liever uitvoeren door een ervaren externe partner, dan zal de dienstverlening van PB Plus perfect aansluiten op jouw noden.
 • Wens je de plaatsbeschrijvingen intern uit te voeren met behulp van onze werktool, dan zal één van onderstaande abonnementsformules het juiste plan voor jou zijn.

Plaatsbeschrijvingen per jaar

 • <50
 • 50
 • 100
 • 150
 • 200
 • 500
 • >500

Voorgesteld abonnement

Met deze prijs-formule ga je eenvoudig van start Perfect voor bedrijven met een uitgebreid of groeiende verhuurportefeuille Voor grote bedrijven die nood hebben aan een doorgedreven integratie
Betaal per gebruik Professional Plus
€ 109 /maand
of € 100 /maand met jaarlijkse betaling
Persoon met iPad en tas rust zijn hand op de deurklink van de voordeur om binnen te gaan

Prijs voor dienstverlening

We begrijpen als geen ander dat plaatsbeschrijvingen veel tijd in beslag nemen en vaak met een strakke deadline moeten worden uitgevoerd. Daarom bieden we een dienstverlening aan om je hierbij op maat te ondersteunen of volledig te ontzorgen. Zo kan jij je terug volop focussen op jouw kerntaken. Interesse om een prijs op maat te ontvangen?

Persoon voert rechtstaand een telefonisch gesprek
 • Heel makkelijk online platform, plaatsbeschrijvingen steeds klaar tegen te gewenste datum, gedetailleerd. Wij maken als immokantoor al geruime tijd gebruik van de diensten van PB plus en we zijn daarover HEEL HEEL TEVREDEN!
  Immo Pické
  Dienstverlening / Vlaams Brabant – Klant sinds 2019
 • PB Plus staat steeds voor ons paraat. De opvolging van de aanvragen en onderlinge communicatie verlopen prima: moet er last-minute een plaatsbeschrijving geregeld worden? Dat gebeurt. Zowel onze klanten als huurders zijn steeds tevreden over de gedetailleerde en professionele opmaak, daarom is PB-plus onze vaste partner voor plaatsbeschrijvingen op maat.
  Immo De Ras
  Dienstverlening en Software / Oost-Vlaanderen – Klant sinds 2018
 • Al sinds lange tijd werken we samen met PB Plus voor het uitvoeren van onze plaatsbeschrijvingen. Telkens kunnen we rekenen op een vlotte en professionele uitvoering van de opdrachten. De experten van PB Plus zijn zeer begaan met hun vak en doen altijd hun uiterste best om de belangen van Desloover Vastgoed te behartigen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking tot dusver en we zien vol vertrouwen de verdere samenwerking tegemoet!
  Desloover Vastgoed
  Dienstverlening / Oost-Vlaanderen – Eerste Klant
PB-Plus
 • Kan ik de software eerst uitproberen?

  Ja, wij voorzien een testperiode waarbij er binnen een termijn van 1 maand 3 plaatsbeschrijvingen worden opgemaakt. Bij de eerste plaatsbeschrijving, gaan we bovendien mee: zo krijg je de kans om alle functies uit te proberen en uit te testen. Of je nu verder gaat met PB Plus, of net beslist dat wij (nog) niet de juiste oplossing zijn voor jou: die eerste 3 plaatsbeschrijvingen zijn volledig kosteloos.
 • Nemen jullie ook de meterstanden op?

  Ja, alle meters worden mee opgenomen in het rapport zodat de meterovername vlot kan gebeuren.
 • Op welke Apple-producten kan ik de software gebruiken?

  PB Plus heeft haar app ontwikkeld voor alle iPad-producten: iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro. Zolang je bij deze producten op de laatste versie van iOS draait, ben je zeker dat je PB Plus kunt gebruiken. Onze software is dus niet geschikt voor iPhone of iPod Touch.
 • Kan ik beroep doen op jullie service, zonder de software te gebruiken?

  Wanneer je beroep doet op onze experts, hoef je de app niet zelf te gebruiken. Zij gaan ter plaatse en ontzorgen je al bij het opmaken van de plaatsbeschrijving. De afgewerkte rapporten worden steeds geüpload op ons overzichtelijk webplatform. We helpen je graag om die digitale tool naadloos te implementeren in jouw werking.

Ontdek hoe je jouw werkproces kunt automatiseren

prijs software