Uw-Huis vastgoed

Uw Huis staat in de regio Groot-Waasland al zo’n 15 jaar synoniem met goede service en onverminderde inzet. Geen wonder dus, dat ze diezelfde verwachting ook bij de zoektocht naar een nieuwe software meedroegen. De eindbestemming? PB Plus!

Jade Aerts – Verhuur Waasland

Teamfoto Uw-Huis

Wat heeft jullie ertoe aangezet om samen te werken met PB Plus?

“Voor we met PB Plus samenwerkten, gebruikten we een andere software waarbij we zelf de plaatsbeschrijvingen gingen opmaken. Dat was op termijn niet meer houdbaar, we hadden dus een optie nodig die ons die zorgen uit handen kon nemen.” Vooral het inplannen van plaatsbeschrijvingen was voordien vaak een pijnpunt dat Uw Huis graag zag wegvallen: “Op dat vlak zijn onze verwachtingen zeker ingelost.”

Enkel op dat vlak? “Nee, het is een heel aangename samenwerking, waarbij we onmiddellijk merkten dat er heel wat administratieve rompslomp is weggevallen.” Door de combinatie van professioneel en aangenaam familiair, werd het contact met PB Plus al snel een grote meerwaarde: “Ik vind het heel fijn dat we een vast aanspreekpunt hebben, een vaste plaatsbeschrijver… Voor mij is dat zelfs een vriendin geworden. Het is misschien cliché, maar we hebben gewoon niets aan te merken.”

Welke specifieke voordelen zien jullie door het gebruik van de software van PB Plus voor plaatsbeschrijvingen?

Niet alleen de plaatsbeschrijvingen, maar ook de mogelijkheden om, bijvoorbeeld, een in- en uittrede te vergelijken, ervaren wij als een pluspunt: “Je krijgt een duidelijk verslag waarbij onmiddellijk wordt meegegeven waarop je moet letten, wat iets gaat kosten, … Zowel wij als onze klanten weten onmiddellijk waar we aan toe zijn.”

Wat zijn de belangrijkste factoren in de samenwerking met PB Plus?

Oplossingsgericht werken en flexibiliteit zijn twee eigenschappen die wij zelf ook meedragen, en die we ook weerspiegelt willen zien bij onze samenwerkingen: “We weten dat we op jullie kunnen rekenen als het nodig is, en dat is het belangrijkste.”

“Ik vind het heel fijn dat we een vast aanspreekpunt hebben, een vaste plaatsbeschrijver… Voor mij is dat zelfs een vriendin geworden.”

Wil je weten of PB Plus geschikt is voor uw bedrijf?