Setl

Plaatsbeschrijvingen opmaken, EPC-attesten, elektrische keuring, een huurdossier op maat voor particulieren: voor alle vastgoeddiensten kan je bij Setl terecht. Deze jonge speler zocht naar softwarepartners om mee in te zetten op hun project als digitale vastgoedexpert, en vond een perfecte match in PB Plus.

Silke Peirlinck – Vastgoedexpert

Waarom kozen jullie voor de software van  PB Plus?

“We kozen voor de software van PB Plus omdat die super gebruiksvriendelijk is. Niet alleen wijst de applicatie zichzelf uit, hij sluit ook perfect aan bij onze noden. De link die onmiddellijk wordt gelegd tussen foto’s en de ruimte waarin ze werden gemaakt maakt ons werk als uitvoerend expert een stuk gemakkelijker.”

“De applicatie is bovendien erg logisch opgebouwd en slaagt er echt in ons te ontzorgen. Een voorbeeld daarvan is de omzetting van een plaatsbeschrijving in uitvoering naar een pdf op het platform: die overgang gebeurt vanzelf, en dat bespaart ons heel wat tijd.”

Zijn jullie tevreden over de software?

Het is voor ons duidelijk dat de applicatie rekening houdt met de noden van de vastgoedwereld, en dat zie je ook in de kleine dingen: “Zodra je de app opent, staan alle kamers van het huis klaar voor jou om ze in de juiste volgorde te zetten. Zo neem je altijd een goede start.”

Hoe zouden jullie de samenwerking met PB Plus omschrijven?

Een jong bedrijf dat samenwerkt met een jong bedrijf, daar moet toch een klik zijn? “Het is een enthousiast team, en dat merken we ook bij elk contact.” Op communicatief vlak zijn er dus geen klachten? “Nee, dat verloopt echt perfect. Als we bijvoorbeeld merken dat we iets missen in de applicatie, dan weten we bij wie we terecht kunnen én zijn we er ook zeker van dat PB Plus daarmee aan de slag zal gaan.”

Zouden jullie PB Plus aanraden?

“Ja,” lacht Silke, “Ik heb er zelfs al een woordspeling van gemaakt: Don’t settle for less.”

Don’t settle for less.

Wil je weten of PB Plus geschikt is voor uw bedrijf?