De Scheldegalm

Aan de zuidkant van Gent maakt De Scheldegalm al 8 jaar het mooie weer op de residentiële markt. Met een sterke lokale band en een geschiedenis van 50 jaar, werd er toch resoluut gekozen voor modernisering die écht een meerwaarde biedt.

Mathieu Persyn – Zaakvoerder

Team de Scheldegalm

Wat heeft jullie ertoe aangezet om met de software van PB Plus te werken?

“Toen onze vorige softwareleverancier van licentie veranderde, zijn we even terug ‘old school’ gegaan. We merkten al heel snel dat we wel echt nood hadden aan een pakket dat we naar onze hand konden zetten.” Daarvoor kwamen we al snel bij PB Plus terecht.

Wat was voor jullie doorslaggevend om voor deze software te kiezen?

De mogelijkheid om te werken met een pay-per-use optie en niet verplicht te moeten kiezen voor een abonnementsformule is mooi meegenomen. “Die optie maakt ons leven echt gemakkelijk. Op het einde van de maand krijgen we namelijk ook de factuur binnen met alle adressen, iets wat we op zijn beurt weer kunnen gebruiken als een extra check voor onze administratie.” Dat ontzorgen komt wel vaker naar voor: nieuwe noden worden vaak ingelost nog voor De Scheldegalm ze ervaart, de communicatie verloopt heel vlot, en “loopt er al eens iets mis, dan weten we dat we op PB Plus kunnen rekenen om snel tot een oplossing te komen.”

Hoe heeft de gebruiksvriendelijke software het werkplezier voor jullie vergroot?

In tegenstelling tot veel andere makelaars, kiezen we er bewust voor om plaatsbeschrijvingen nog zelf in handen te houden. Dat betekent dat we nood hebben aan software waarmee de gebruiker snel aan de slag kan. Op dat vlak was de software van PB Plus een schot in de roos: “Het is handig, het is vlot, je kunt heel veel foto’s onmiddellijk na elkaar nemen. Als er nu iets is wat ik niet zou veranderen is het dat, wel. En vooral: de software is snel en intuïtief. Iedereen die het in zijn handen krijgt, kan er mee weg.”

“De software is snel en intuïtief. Iedereen die het in zijn handen krijgt, kan er mee weg.”

Wil je weten of PB Plus geschikt is voor uw bedrijf?