C-Plus

In Regio Gent kan je al meer dan 80 jaar terecht voor verkoop, verhuur en beheer van vastgoed. Onder de naam Constales begon het als rentmeester, doorheen de jaren groeiden niet alleen de diensten, maar ook het portfolio van het kantoor.

Sofie Dhont – Dossierbeheerder

Teamfoto C-Plus

Met welke reden zijn jullie gaan samenwerken met PB Plus?

Met een dergelijk gamma, is het belangrijk om de focus te kunnen houden waar ze moet liggen: bij de gebouwen en de mensen. Plaatsbeschrijvingen bestaande uit cd-roms vol met ongeorganiseerde foto’s, werden daarom ongeveer vier jaar geleden ingeruild voor een samenwerking met PB Plus. Daarbij zocht C-Plus vooral naar een all-in aanpak: intrede, uittrede, sleutels, documenten … Bij PB Plus kon alles via één platform: beter voor de makelaar, beter voor de eigenaar, beter voor de huurder.

 

Wat zijn volgens jullie de grote voordelen aan een samenwerking met PB Plus? 

“We hebben de kinderziektes meegemaakt, maar we hebben vooral ook de groei gezien.” Plaatsbeschrijvingen waarbij de tijd dringt, speciale panden die een eigen aanpak vragen, studentenkamers en hun eigenaardigheden: C-Plus weet dat ze op PB Plus kan rekenen voor een persoonlijke en snelle aanpak.

Hoe ervaren jullie de communicatie vanuit en naar PB Plus?

Er komt veel kijken bij het takenpakket van C-Plus: “Als huurders bellen omdat een goot lekt, of het afvoerputje niet fris ruikt, dan moeten wij springen.” We zochten dus een partner voor de plaatsbeschrijvingen die hen volledig kon ontzorgen, en daarvoor waren we bij PB Plus aan het juiste adres: “De communicatie loopt langs beide kanten supervlot, het contact is altijd fijn, en de software is een echte verbetering.”

“Bij PB Plus kan alles via één platform: beter voor de makelaar, beter voor de eigenaar, beter voor de huurder.”

Wil je weten of PB Plus geschikt is voor uw bedrijf?