API

PB Plus beschikt over een eigen API. Dat maakt het mogelijk om snel en flexibel met andere applicaties en softwareprogramma’s te communiceren. Wil je graag een koppeling tussen je huissoftware en PB Plus creëren, laat het ons zeker weten.

API

Digitaal tekenen

Digitaal tekenen betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk. Met ons uniek tekenplatform garanderen we je digitale veiligheid. Bovendien sturen we herinneringen uit naar alle partijen die nog niet ondertekend hebben. Laat je de partij toch liever op papier tekenen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Zorgeloos Offline werken

Je bent niet langer afhankelijk van wifi of de data van je eigen toestel. Je verzamelt alle noodzakelijke informatie binnen je plaatsbeschrijving, die veilig wordt opgeslagen op je toestel. De plaatsbeschrijving upload je pas naar de cloud wanneer ze klaar is: je hoeft je dus niet langer zorgen te maken over haperende wifi of uitvallende data.

Geïntegreerde Camera

Een goede plaatsbeschrijving moet ook visueel zijn. Door de integratie van de camera van je toestel in onze software, neem je sneller foto’s en hoef je niet tussen applicaties te wisselen.

Wat kunt u doen met onze API?

Een API zorgt voor geautomatiseerde datacommunicatie tussen verschillende softwarepakketten. Momenteel heeft PB Plus al een API-koppeling met Connective voor het digitaal ondertekenen.
Zie je de mogelijkheid om efficiënter te werken via een API-koppeling aan ons systeem? Laat ons weten welk proces je graag zou optimaliseren. Heb je zelf nog een ander voorstel? We bekijken graag samen met jou en onze ontwikkelaars wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werkt het?

API’s zorgen voor alle interacties tussen applicaties, gegevens en apparaten. Ze maken de overdracht van gegevens van systeem naar systeem mogelijk. Via een API-endpoint wordt de applicatie die om de data vraagt, gekoppeld aan de infrastructuur die de dienst levert.

Vertrouwd door

Wil je liever eerst een kijkje nemen of PB Plus geschikt is voor jouw bedrijf?

API
 • PB Plus denkt duidelijk mee met de klant om het voor iedereen vlot en efficiënt te laten verlopen. Dankzij hun online platform kunnen we alles correct en nauwkeurig opvolgen en zijn opmerkingen achteraf nog mogelijk. Bovendien gaan ze ‘the extra mile’ voor hun klanten.
  C Plus
  Dienstverlening / Oost-Vlaanderen – Klant sinds 2018
 • Heel makkelijk online platform, plaatsbeschrijvingen steeds klaar tegen te gewenste datum, gedetailleerd. Wij maken als immokantoor al geruime tijd gebruik van de diensten van PB plus en we zijn daarover HEEL HEEL TEVREDEN!
  Immo Pické
  Dienstverlening / Vlaams Brabant – Klant sinds 2019
 • Al sinds lange tijd werken we samen met PB Plus voor het uitvoeren van onze plaatsbeschrijvingen. Telkens kunnen we rekenen op een vlotte en professionele uitvoering van de opdrachten. De experten van PB Plus zijn zeer begaan met hun vak en doen altijd hun uiterste best om de belangen van Desloover Vastgoed te behartigen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking tot dusver en we zien vol vertrouwen de verdere samenwerking tegemoet!
  Desloover Vastgoed
  Dienstverlening / Oost-Vlaanderen – Eerste Klant
 • Steeds een correcte en uitgebreide plaatsbeschrijving en dat steeds zoals gevraagd en afgesproken. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met de professionals van PB Plus. Zelfs bij een snelle en noodzakelijke plaatsbeschrijving zorgen zij ervoor dat die snel uitgevoerd kan worden. Afspraken worden nagekomen en de opvolging is top, onze klanten en wijzelf zijn zeer tevreden! Doe zo verder!
  Uw-Huis
  Dienstverlening / Oost-Vlaanderen – Klant sinds 2020
 • PB Plus staat steeds voor ons paraat. De opvolging van de aanvragen en onderlinge communicatie verlopen prima: moet er last-minute een plaatsbeschrijving geregeld worden? Dat gebeurt. Zowel onze klanten als huurders zijn steeds tevreden over de gedetailleerde en professionele opmaak, daarom is PB-plus onze vaste partner voor plaatsbeschrijvingen op maat.
  Immo De Ras
  Dienstverlening en Software / Oost-Vlaanderen – Klant sinds 2018
PB-Plus
 • Wanneer is een API-koppeling nuttig?

  Werk je met verschillende softwaresystemen? Een API zorgt ervoor dat die systemen naadloos met elkaar communiceren.
 • Wat zijn enkele voordelen van een API-koppeling?

  Een API-koppeling zorg ervoor dat data slechts één keer ingevoerd hoeft te worden. Daardoor voorkom je fouten en frustratie wanneer informatie dubbel ingevoerd moet worden. Zo kan je slimmer en efficiënter werken.
 • Zijn er nadelen aan een API-koppeling?

  Niet alle API’s zijn perfect. Eenmaal geïntegreerd in het product, is de kans groot dat er geregeld nog aanpassingen gedaan moeten worden. De API moet dus worden onderhouden.
 • Wat zijn voorbeelden van een API-koppeling?

  PB Plus heeft momenteel al een API-integratie met Connective. Dat wil zeggen dat je digitaal kunt ondertekenen op alle manieren die Connective aanbiedt: je eID-kaartlezer, de itsme®-app, of via een unieke sms-code.